INBA NETHERLANDS

De bond voor natural bodybuilding

Word INBA Sponsor

Om dopingvrije bodybuilding te laten bestaan en groter te doen groeien, heeft de INBA Netherlands behoefte aan sponsors. Er is o.a. geld nodig om wedstrijden te organiseren, voor dopingcontroles, om atleten financieel te helpen om internationaal wedstrijden te kunnen doen, om bekendheid te genereren in de media en om atleten te belonen voor hun inspanningen met mooie prijzen op de wedstrijden. 

En hoe leuk is het als jij persoonlijk of met jouw bedrijf, deze dopingvrije sport helpt te groeien en een vaste plek geeft in de topsport. Vrijwel iedereen is tegenwoordig bezig met gezondheid, voeding en sporten omdat men inmiddels het belang van een gezonde leefstijl meer en meer beseft. Het hebben van een doel, deelname aan een wedstrijd bijvoorbeeld, helpt om de motivatie hoog te houden. Je traint ergens naar toe, je wilt een persoonlijke prestatie neerzetten en je voldoening behalen. Je wilt mensen ontmoeten met dezelfde drijfveer en passie. Help ons dit podium verder te ontwikkelen en wordt sponsor van INBA Netherlands.

Je kunt ons helpen door een donatie te doen op bankrekeningnummer NL95 RABO 0312 4498 95 t.n.v. INBA Netherlands ovv "sponsoring" of "donatie" of neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.