INBA NETHERLANDS

De bond voor natural bodybuilding

Word INBA Sponsor

Om dopingvrije bodybuilding te laten bestaan en groter te doen groeien, heeft de INBA Netherlands sponsors nodig. Er is o.a. geld nodig om wedstrijden te organiseren, om atleten de kans te geven om internationaal wedstrijden te kunnen doen, om bekendheid te genereren in de media en om atleten te belonen voor hun inspanningen met mooie prijzen op de wedstrijden. 

En hoe leuk is het als jij persoonlijk of met jouw bedrijf, deze dopingvrije sport helpt te groeien en een vaste plek geeft in de topsport. Vrijwel iedereen is tegenwoordig bezig met gezondheid, voeding en sporten omdat men inmiddels het belang van een gezonde leefstijl meer en meer beseft. Het hebben van een doel, deelname aan een wedstrijd bijvoorbeeld, helpt om de motivatie hoog te houden. Je traint ergens naar toe, je wilt een persoonlijke prestatie neerzetten en je voldoening behalen. Je wilt mensen ontmoeten met dezelfde drijfveer en passie. Help ons dit podium te creëren en wordt sponsor van INBA Netherlands.

Je kunt ons helpen door een donatie te doen op bankrekeningnummer NL95 RABO 0312 4498 95 t.n.v. INBA Netherlands ovv "sponsoring" of "donatie" of je kunt heel eenvoudig geld doneren via  Dream or Donate. Daarnaast hebben we diverse sponsorpakketten samengesteld waar een mooie tegenprestatie van ons tegenover staat. :

Sponsorpakket Bronze: 
500 eu: 
- vermelding website/facebookpagina en affiches bij Nederlandse wedstrijden, 
- 4 vrijkaarten Nederlandse wedstrijd

Sponsorpakket Silver: 
1000 eu:
- vermelding website/facebookpagina en affiches bij Nederlandse wedstrijden, 
- 4 vrijkaarten Nederlandse wedstrijd 
- gezonde leefstijl lezing op uw bedrijf door kampioenen Imro Beuk en Sandra van de Kamp  

Sponsorpakket Gold: 
1500 eu:
- vermelding website/facebookpagina en affiches bij Nederlandse wedstrijden, 
- 6 vrijkaarten Nederlandse wedstrijd  
- gezonde leefstijl lezing op uw bedrijf door kampioenen Imro Beuk en Sandra van de Kamp, 
- online voedings- en beweegadvies door Balance Personal Training 

Ben je geïnteresseerd in 1 van deze sponsorpakketten of wil je sponsoren maar wil je praten over een custom-made sponsorpakket? Stuur dan even een mailtje naar info@inbanetherlands.nl of laat een berichtje achter via het contactformulier.