INBA NETHERLANDS

De bond voor natural bodybuilding

Word INBA member

Het INBA Netherlands membership kost 30 euro per jaar. Om INBA member te worden moet je minimaal 7 jaar clean zijn.  De looptijd van het jaarlidmaatschap is altijd t/m het einde van een kalenderjaar. Als je INBA Netherlands member wordt, ben je dat voor minimaal 3 jaar. Deze regel is er zodat wij tussentijds kunnen testen op dopinggebruik. De dopingtesten doen wij steekproefsgewijs. Het lidmaatschapsgeld bedraagt  30 euro per jaar en mag jaarlijks worden voldaan. Betaal je niet, dan mag je geen wedstrijden bij de INBA doen. Dit klinkt misschien streng, maar het is in het belang van de atleten. Als je voor de INBA kiest, kies je voor een dopingvrij podium en dus moeten wij de gelegenheid hebben om onze atleten te controleren op ieder gewenst moment. 

Als je internationaal wedstrijden wilt draaien, dan heb je naast je Nederlandse membership ook nog een INBA Europe Card nodig. Deze kaart kost 50 euro en is een jaar geldig, Deze kaart kun je op vertoon van je Nederlandse membershipcard kopen op de World Championships of de European Championships of je kunt  hem online bestellen. Neem dan even contact met ons op voor de procedure. 

Bij INBA wedstrijden kan het zijn dat je naast je inschrijvingsgeld ook nog een bedrag moet betalen voor dopingcontrole.

De inschrijfprocedure voor jouw Nederlandse membership: 

Maak 30 euro over op rekeningnummer NL 95 RABO 0312 4498 95 tav INBA Netherlands ovv je naam en "membership fee" met het betreffende jaartal. Registreer je vervolgens via de volgende link:  INBA Membership

Zodra jouw betaling  is ontvangen en je inschrijving is gedaan, activeren wij jouw inschrijving en sturen wij je jouw INBA Netherlands Membership Card toe per post. 

Vanaf dit moment ben jij officieel INBA atleet! Welcome to the INBA Family!